14-10-04

still alive and kicking

Even laten weten dat ik nog altijd leef :) En nog altijd bezig ben :) Ik heb met mijn moeder een dealtje afgesproken. We spreken op voorhand een termijn af waarin ik zoveel kilo moet afgevallen zijn. Als het mij lukt, krijg ik iets van haar dat we ook afspreken. Lukt het mij niet, moet ik voor haar iets kopen. Dus toch een extra motivatie! Tegen volgende week moet ik 4 kilo kwijt zijn, maar hoop stiekem op meer, maar vrees of dit wel haalbaar is. Als ik het deze keer haal, krijg ik verzorgingsproductjes van Cosmence (voor cellulitus te bestrijden :) ) En dan verlengt de termijn wel met 3 weken. Dan ga ik terug gel nageltjes vragen denk! Door al die kleine futulietjes voel ik me dan toch beter in mijn vel (ben een nagel-bijter dus mijn vingers zien er niet uit...). En ik krijg misschien extensions!!! Whiiiiiiii Da zou ik echt super vinden! Heb in de zomer mijn lange haren laten knippen en ik vond het eerst ook superhandig, maar ik heb een grote fout gemaakt om ze nog is te laten knippen... Nu heb ik dus ongelooflijk veel spijt en wil zoooooo graag terug lange haren! En hier in de buurt is er een kapper die dat doet, en ga morgen is horen. Want ik wil wel niet dat mijn haar achteraf helemaal kapot is :s
Ik zal jullie nog iets laten weten!
x

18:53 Gepost door just me | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

a way to go Inderdaad, een extra stimulans doet soms wonderen! Nog veel succes! Groetjes en goedenacht!

Gepost door: Dimi | 14-10-04

jaloers k wil OOK verzorgingsproducten, en gel nagels... en extensions!!! maar ik heb wel een lief beertje gekregen van mijn schatje om mij gezelschap te houden op het werk ;-)

Gepost door: Jesske | 15-10-04

maar dus het is een hele goeie stimulans, zie maar dat ge het allemaal krijgt! En laat me weten hoe de anti cellulite gel werkt!!!!!!!

Gepost door: Jesske | 15-10-04

De commentaren zijn gesloten.